Wat een onwerkelijk jaar…..

Het jaar 2020 loopt ten einde. Een jaar dat we vol goede moed en energie waren begonnen. Grote plannen werden er gesmeed. Koningsdag, 4 en 5 mei en natuurlijk als klapstuk de 38e gondelvaart op 12 september.

Uitgerekend op de dag onze informatieavond voor deze gondelvaart stond gepland, werd de intelligente lockdown door premier Rutte afgekondigd…..

Koningsdag kon niet door gaan, dodenherdenking kon slechts op zeer beperkte schaal worden gehouden en de viering van 75 jaar bevrijding moest de ijskast in.

Al snel werd duidelijk dat ook de Gondelvaart in gevaar was en na druk overleg moesten we besluiten deze te cancelen. Iets wat in 75 jaar nog nooit was gebeurd. Een enorme domper voor heel ons dorp.

Nederland is opnieuw in een lockdownfase. Wat dat voor onze activiteiten zal betekenen zal de toekomst uitwijzen. Ieder geval betekent het voor ons allemaal heel andere en stille Kerstdagen en een sobere start van 2021.

Tegelijkertijd hopen we dat deze stilte en soberheid de opmaat mag zijn naar een hoopvol, veilig en gezond 2021.

Ondanks alles wenst de Oranjevereniging iedereen fijne kerstdagen  en een goede jaarwisseling en een goed en vooral gezond 2021!

Reacties zijn gesloten.