4 mei herdenking

Het 4 mei comité Giessenburg/Giessen-Oudekerk heeft medegedeeld dat er gezien de huidige omstandigheden geen herdenking georganiseerd zal worden in de avond.

Wel nodigt het comité u uit om gedurende de dag op 4 mei op een zelf gekozen tijdstip, langs te lopen bij het monument bij de kerk en het vliegeniers monument. Ook de jongeren en kinderen worden hiervoor uitgenodigd.

Een moment van respect en bezinning wat op anderhalve meter gedaan kan worden. Als teken van verbondenheid met elkaar wil het comité  u vragen om een bloem neer te leggen als eerbetoon aan hen die hun leven gaven voor onze vrijheid.

Apart en toch samen, thuis of waar we ook zijn, op 4 mei wordt er om 20.00 uur twee minuten stilte gehouden om te herdenken. En op 5 mei vieren we in dankbaarheid dat we al zolang in vrijheid mogen leven.

Reacties zijn gesloten.