Programma 2023 bekend

Tijdens de afgelopen jaarvergadering is het programma voor dit jaar met de leden besproken en onder luid applaus goedgekeurd. Ook vanuit de leden zijn er nieuwe ideeën voor het programma aangedragen.

We beginnen dit jaar uiteraard op donderdag 27 april met Koningsdag. Vanzelfsprekend wordt de dag op het Groenplein gestart met de aubade om daarna naar het schoolplein te verhuizen voor de kinderspelen. Ook ontbreken de versierde fietsen voor de kinderen niet en na het daverende succes van afgelopen jaar hebben we een nieuwe editie van `De Alleskunner van Ouwkerk’ in petto. We sluiten de dag af met de Lampionoptocht. Gedurende de dag zal er ook weer het een en ander aan lekkers te koop zijn op het schoolplein.

Tijdens de dodenherdenking op 4 mei zullen door het bestuur  bloemen gelegd worden op de Oorlogsgraven in ons dorp en bij het monument in Giessenburg.

Ook dit jaar zal de feesttent weer in volle glorie herreizen in ons dorp. We beginnen op woensdag 6 september met de kindermiddag. De kids kunnen zich vermaken met Drumtastic, een kinderbingo en kinderdisco.
In de avond gaan we proefdraaien en hebben we misschien nog wat extra’s in petto.

Op donderdag 7 september zullen door Tommy Netten weer de genummerde balletjes tevoorschijn gehaald worden voor de Bingoavond.

Vrijdag 8 september hebben we ook voor de jeugd weer een leuke disco-avond, dit keer met medewerking van Q-Music.

Op zaterdag beginnen we knallend met de welbekende playback show waarbij jong en oud en alles daar tussenin meedoet en de rest van het dorp geniet van alle geweldige acts.
Uiteraard ontbreekt de Dorps barbecue niet en we sluiten de zaterdagavond af met Niks Aan De Zeis!

Reacties zijn gesloten.