Koningsdag

Over precies een maand is het zover: Koningsdag!
Hopelijk schijnt de zon en stijgt de temperatuur nog tot aangename waarden zodat we er een leuke gezellige dag voor het hele dorp van kunnen maken. We hebben in ieder geval weer een leuk programma voor jullie in elkaar gezet.

Uiteraard beginnen we de dag om 09:30 op het Groenplein met de aubade, dit jaar voor het eerst  onder de muzikale begeleiding van Zeemanskoor Bestevaer uit Giessenburg.

Traditiegetrouw gaan we daarna met z’n allen naar het schoolplein waar tot 12:00 uur de Kinderspelen plaats vinden voor alle kinderen en de volwassen wat lekkers kunnen nuttigen bij onze “koek en zopie”.

Natuurlijk ontbreken ook de versierde fietsen voor de kinderen niet op deze Koningsdag. Om 16:00 uur is de start waarbij de kinderen hun versierde fietsen aan het dorp kunnen tonen. Voor elke deelnemer is er een leuk prijsje!

Na het daverende succes van vorig jaar hebben we vanaf 17:00 uur weer een nieuwe editie van De Alleskunner van Ouwkerk. Een avond vol verrassende opdrachten en spellen waarbij iedere ronde 1 of meerdere deelnemers af vallen.
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u uw vaardigheden tonen en er is een prijsje te winnen. Leeftijd: vanaf 12 jaar.

De dag wordt om 21:15 uur afgesloten met de Lampionoptocht. We starten op het schoolplein en maken weer een wandeling door het dorp.

Reacties zijn gesloten.