jaarvergadering 2024

Op vrijdag 26 januari vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats van Oranjevereniging Giessen-Oudekerk.
De vergadering wordt zoals gebruikelijk gehouden in Café Olt Ghiessen en is die avond alleen toegankelijk voor leden.

Tijdens deze ledenvergadering wordt er een terugblik gedaan op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar de activiteiten die we dit jaar hopen te kunnen organiseren zoals Koningsdag en de 39e Gondelvaart op 14 september 2024.
Uiteraard zullen de gratis verloting onder de aanwezigen en de lotenverkoop voor de betaalde verloting niet ontbreken.

Alle leden zijn van harte uitgenodigd om deze jaarvergadering bij te wonen. Ben je nog geen lid van Oranjevereniging Giessen-Oudekerk? Print het inschrijfformulier uit, vul het in en neem het mee naar de ledenvergadering zodat je ons steunt en direct mee kan beslissen over de activiteiten die we organiseren.

De agenda voor die avond is bij alle leden bezorgd maar ook hier te zien.

Reacties zijn gesloten.